Houd je van klassieke muziek maar weet je niet hoe je moet kiezen? Of wil je gewoon eens kennis maken met klassiek en weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan deze Snuffelcursus die geschikt is voor de beginnende luisteraar en die zo nu en dan ook een link legt met andere muziek.

Youtube filmpjes, korte uitleg over instrumenten, stijlen, een aantal belangrijke componisten, je vindt hier het topje van de ijsberg, als start voor je verdere ontdekkingsreis door dit prachtige gebied.

Ontdek zo de klassieke muziek!

Wil je een cursusavond op maat voor vrienden, familie of collega's? Neem dan contact op via de contactpagina en we bespreken de mogelijkheden.

De komende weken zal de cursus worden aangepast aan het aanbod dat vanaf september te beluisteren is in De Oosterpoort Groningen.

Vervolgcursus Klassieken in het voorjaar

Op 31 januari 2017 start ik met de vervolgcursus over de drie belangrijkste componisten uit de klassieke periode: Haydn, Mozart en Beethoven. Drie avonden verdieping aan de hand van de symfonie, de sonate, het strijkkwartet, soloconcert en de koorwerken. U bent van harte welkom in De Oosterpoort op dinsdag 31 januari, 7 februari en 14 februari vanaf 19.30 uur